A rendelkezésre álló 300 fős létszámkeret a "Legyél Te is Informatikus! - Informatikai Oktatási Konferencia 2020" rendezvényünkre betelt!

Idén először – a hatalmas érdeklődésre való tekintettel – élőben is közvetíteni fogjuk a konferenciát. Mindazok számára, akik a várólistán szerepelnek, a konferenciát megelőző nap (csütörtökön) elküldjük az élő közvetítés linkjét, valamint a konferencia után az elhangzott előadások felvételét is.

A konferencia előadásaihoz előzetesen az alábbi linken teheti fel kérdését!

https://iok.legyelteisinformatikus.hu/eloadoikerdes

 

Adatvédelmi tájékoztató
Ezúton hozzájárulok ahhoz, hogy a Hálózati Tudás Terjesztéséért Programiroda Alapítvány (1123 Budapest, Csörsz u. 45., a továbbiakban: Alapítvány) személyes adataimat az Informatikai Oktatási Konferencia 2020 című rendezvény lebonyolítása céljából, az alább elérhető 'Adatkezelési tájékoztatónak' megfelelően rögzítse. Az Alapítvány kijelenti, hogy személyes adatokat kizárólag a törvényi előírásoknak megfelelően gyűjt és kezel, melyeket a lehető legbiztonságosabban tárol, tiszteletben tartja és megóvja az Ön személyes adatait. Az Ön által megadott adatokat az adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, és azokat csak saját céljainkra használjuk fel.